Breaking News

Recent Posts Load More

Thursday, January 9, 2014

GENTA ISMAJLI MOMENTE INTIME ME LORIK CANËN (FOTO)


Së fundmi është shpërndar një fotografi e këngëtares Genta Ismajli e cila shihet në momente mjaft intime me futbollistin shqipëtar Lorik Cana,transmeton indeks.
Duken aq të afërt sikur pran tyre nuk gjendet askush tjetër dhe vëmendjen e kanë vetëm tek njëri tjetri. Sipas fotografisë Genta nuk duket në humor të mirë por nuk mundë të themi të njejtën gjë edhe për Lorikun.

Read More
Subscribe
Labels
Popular Posts

Subscribe Via Email

About Us

Nikliko is website that brings to you the best information that can be taken!
© Nikliko All rights reserved | Designed By LifeCore